Når Stedmor Er Jaloux

4.0
Lilliana (Keena) må gå grusomt meget igennem på grund af hendes onde stedmor (Weaver), der ikke kan tåle at steddatteren er smukkere end hende.

Dyster udgave, fyldt med seksuelle undertoner, af eventyret om Snehvide, som absolut intet har tilfælles med Disneys i øvrigt skønne udgave fra 1937. Her er hverken dværge og skægge sange.

Men ellers er det et ret flot realiseret, overraskende god og rimelig uhyggelig fortælling efter det gamle Grimm eventyr. Det er absolut ikke for børn, selv om man godt kan lade de største se med.

Keena er sød, smuk, sexy og alligevel uskyldig nok at se på til rollen som Snehvide (der rent faktisk ikke hedder snehvide). Neill der spiller hendes far, virker tilpas vag til at lade hans datter gå alt dette igennem selv om han elsker hende og Weaver er fortræffelig modbydelig og skræmmende som heksen og den onde stedmor.

Sådan kan det godt gøres, hvis man vil indspille disse eventyr, om alt det man må igennem og lære når man kommer i puberteten, mere seriøst og for voksne.
Snow White in the Black Forest