ikke specialfabrikeret

2.0
Banal, stedvis dybt kedelig og ekstrem uoriginal ungdomskomedie, der tydeligvis går efter de hurtige penge ved hjælp af de yderst forslidte romantiske klicheer og absolut ingen følelsesmæssig eller intellektuel udfordring eller stimulans (selv denne genre kan indeholde det). Overklassepige møder middelklassefyr, sød musik og uortodoks romance opstår, interne problemer med den rige svigerfamilie, de første rigtige kultur- og materielkomplikationer på bryllupsrejsen, uenighed og adskillelse, fortrydelse og genfundet kærlighed. 30 ord for at skrive et yderst fyldestgørende og detaljeret handlingsresume over en film. Imponerende på den triste måde.

Den charmerende Asthon Kutcher og søde Brittany Murphy redder filmen for komplet katastrofe, hvor kemien mellem dem fungerer upåklageligt, og de formår endda stedvis at indføre humor i den ellers humorløse film. De enkelte sekvenser, hvor man faktisk havde mulighed for at vække publikums lattermuskler, er for svage og ufokuserede, mens man tydeligvis har prøvet at appellere til den brede masse ved at gøre filmen så lidt anstødelig og provokerende, som overhovedet muligt.

Just Married er en af den slags film, som man ikke rigtig forstår, hvorfor nogen overhovedet gad at finansiere og bruge energi på. Kommercialismens grimme og kedelige ansigt.
Just Married