Brækposer Burde Uddeles

1.0
Familien Baker lever lykkeligt ude på landet, da faderen (Martin) får et tilbud om at blive træner for et stort football hold. Det kræver at de flytter til byen, noget familiens mange børn ikke synes godt om. Men flytte de gør de, for snart at måtte sande at de var lykkeligere som halvfattige landboere end rige byboere.

Denne lumre amerikanske familiekomedie er så politisk korrekt og klam konservativ som de kommer. For eksempel vil familien have deres 22 årige datter (Perabo), der bor i byen sammen med sin kæreste (der selvfølgelig er en selvoptaget døgenigt og skuespiller wanna-bee spillet af Kutcher), til at flytte hjem igen, og når hun er på besøg hos familien sammen med ham, må de ikke sove sammen (arghh kan ikke klare mere af den slags latterlige indstillinger).

Inde i byen mødes de selvfølgelig også af en masse fordomme, fordi folk i byen modsat dem på landet, er så intolerante (yeah right).

Men er man til latterlige forudsigelige komedier og kan grine af den form for tam, indholdsløs og ligegyldig humor som præsenteres her, så kan det da godt være at filmen kan være hyggelig nok. Jeg skal gerne indrømme, at jeg hadede den som var den et tegn på et sygdomsangreb i samfundet.
Det vilde dusin