Eleven

2.0
Du får 2 eksempler. At der gøres meget ud af at Bryce er blind er godt for den kortsigtede payoff med Joaquin (han tager hendes hånd), men er lige så slem for Bryce's karakterudvikling da det jo kun er hende som kan gå igennem skoven og "ikke se den farlige farve" (det er så søgt og dumt at jeg mistænker M Night for at drikke af natpotten!).
Som andet eksempel er det en voldsom bøf i manuskriptstrukturen at vi får afsløret (som om man ikke havde gætter det allerede, doooooh!) det forbudte skur som indeholder "monster dragten". 1: Den suspense der måtte være etableret (dvs. ingen) falder til jorden 2: Det bliver (igen) kedeligt oplagt at Bryce skal til "the cities for medicine" da hun ikke ville kunne fortælle hvordan de er (altså ikke en verden sidst i 1800 tallet). Lammeste payoff EVER (ok, overdrivelse fremmer forståelsen)!!!.

Jeg har utroligt svæøt ved at forstå at folk finder denne film spændende., men jeg er vild med castet. Ærgeligt med plottet som må siges at høre hjemme i en novellesamling fra de lavere skuffer. Better luck next time, Mr. Shyam(alan).
The Village