Det

2.0
der præger anti-Bush fløjen er deres grundlæggende uvidenhed omkring hvad modstanderne (demokraterne) står for. Især i spørgsmålet omkring mellemøsten kan man ikke andet end bryde ud i HØJ latter når fjolser siger at Kerry ville gøre mere i mellemøsten end Bush. Kerry har offentligt udtalt at han støtter Israels sikkerhedsmur! Hvordan har I det med det I venstrefløjsnødder?? Det har Bush på ingen måde gjort, men derimod har han været stærk fortaler for en tostatsløsning.

Til Christian: Indrømmet, Bush administrationen er gode til propaganda, som mange amerikanere hopper på. Det kan man tage som man vil. Om de er ligeså gode som Hitler, araberne eller venstrefløjen, som alle var/er mester udi den kunst, kan man diskutere....

Så bare rolig, vi har noget til fælles, jeg synes også du er et sørgeligt menneske. Ja, jeg heppede på Bush. Var du et af de pinlige fjolser der sad og græd da det blev klart at Kerry tabte?

Das Gott> Demokraterne går altså også ind for dødsstraf. Jeg ved ikke præcis hvad Kerrys egen mening er, men det er komplet ligegyldigt, og man er syg i hovedet hvis man tror andet. Det er bare endnu et eksempel på den sindsyge anti-Bush kampagne der kører på den europæiske venstrefløj, der er et bevis på at de ikke aner ret meget om amerikansk politik generelt. Hvis Kerry ville stoppe dødsstraffen i USA, ville han ingen chance have. Og det ville bestemt ikke kun være republikanerne der ville sætte en stopper for hans planer. Præcis det samme med våbenlovgivningen. Clinton prøvede at få den ændret, men mødte modstand hos både politiske modstandere og politiske kollegaer i det demokratiske parti.

Gå på bibliotektet og lån nogle bøger om amerikansk historie og samfundspolitik. Det skulle være så godt for hjernen at læse. Det kunne I godt have brug for, så I ikke ser tingene så sort/hvidt. Jeres støtte til Kerry bunder jo ikke i at I synes han er fantastisk. Derimod bunder det i jeres anti-Bush, og jeres generelle anti-amerika holdninger. Se det er det man kalder racisme små venner.
Fahrenheit 9/11