Smæk For Skillingen

4.0
Dusørjæger (Rock) får til opgave at hente sin boss’ søn (Scott) hjem fra junglen, men han har ingen planer om at skulle hjem, da han er på sporet af en skat.

Denne actionkomedie kan ikke betegnes som andet end herligt underholdende og vellykket tidsfordriv, hvor hjernen stilles på stand-by og man glemmer alt om filmkunst, dybere mening eller alle former for hvad der er troværdigt. Kan man det, så er denne uambitiøse og løsslupne omgang ramasjang altså slet ikke dårlig.

The Rock er både charmerende og skæg i hovedrollen som den rå negl, der gerne vil undgå ballade (men selvfølgelig aldrig gør det), men rodes ud i den ene morsomme og medrivende usandsynlighed efter den anden.

Der er også flere helt flotte actionscener. Ikke noget man ikke har set før, så det er på ingen måde en film der rykker grænser for hvad vi har set på den konto, men det fungerer upåklageligt og lidt til.

Jeg kan i hvert fald klart anbefale ”The Rundown” som den også hedder, til alle med hang til fornøjelig action, for den byder vitterligt på solid underholdning, der ikke prøver at gøre sig til mere end den er.

Filmen indeholder i øvrigt en lille sjov cameo af Schwarzenegger, der giver actionkronen videre.
Welcome to the Jungle