- Rocklektioner -

3.0
Jack Black hiver her guitaren frem og rocker sig igennem jobbet som lærervikar. Det er der kommet en lidt tam komedie ud af, men til gengæld en velsmagende en af slagsen for alle med en smule rock & roll i blodet.

Lad det være sagt med det samme – hr. Black ER denne film, og det er helt i orden, når man brænder så meget for tingene, som Black gør det i ”School Of Rock”. Han er ganske enkelt fantastisk, og sjældent har jeg set nogen være så veloplagt.

Der er mere fokus på musikken, end der er på at få publikum til at grine, men det fungerer alligevel, fordi filmen er så passioneret omkring sit emne, og selvom man savner lidt mere kød på fortællingen, så virker den ikke desto mindre oprigtig og lige fra hjertet. Og det er præcis, hvad der er brug for i en genre, der normalt fyldes med påklistrede moraler og kunstig "feel good"-stemning. Samtidig er det også en skøn hyldest til rockmusik i dens reneste form samt de mange ikoner, der var (og er) indenfor genren.

Indrømmet, man skal have en rockmusiker gemt i sig for at det her er noget ved, men har man til gengæld det, så er ”School Of Rock” fin underholdning.
The School of Rock