What!

3.0
Ungt par (Stiller, Barrymore) køber deres drømmehus. Eneste ulempe er, at i en tilhørende lejlighed bor der en lejer. Men hvad, det er jo bare en sød gammel dame (Essel), eller er hun nu også så sød endda.

Ideen er måske ikke ligefrem dybt original, men i DeVito’s instruktion bliver filmen alligevel noget der virker mere originalt end de fleste komedier.

Desværre må jeg indrømme, at selv om jeg ikke kan lade være med at grine, så falder hans form for lettere skæve og sorthumoristiske indfald ikke ret tit i min smag, eller jeg skulle nærmere skrive udførelsen af dem, for på papiret er det hamrende skægt.

Nuvel, jeg vil også påstå at den svinger for meget mellem det dybt usandsynlige larmende, som jo kan være okay, og så det mere stilfulde og afdæmpede, i en cocktail der ikke virker helt som den skal.

Stiller må til gengæld siges at være perfekt til en sådan rolle her, mens jeg var mindre imponeret af Barrymore, uden at hun er dårlig.

Havde der dog bare været flere grin, så kunne den altså have været noget af det sjoveste og hvad fanden snakker jeg egentlig om???
Mød vores nabo