Skam Dig Rodriguez

1.0
Spy kid knægten Juni (Sabara) må rejse ind i et computerspil for at redde sin søster (Vega), der holdes fanget der af Toymaker (Stallone), der vil overtage verden.

Rodriguez har for få penge, lavet en række forskellige film af svingende kvalitet, men vel aldrig rigtigt nået de helt store højder. I bunden af hans instruktør jobs ligger denne larmende børne-spion serie dog. Om Rodriguez gør det for at lave noget for børn, da han selv er familiefar, eller om motivet kun er at skovle penge hjem ved jeg ikke, men ringe er det.

Historien er så uskøn, rodet og buldrende forvirrende, at det i sidste ende stort set føles som den slet ingen mening giver eller handler om noget som helst. At filmen minder om et kulørt computerspil er vel okay, da den jo foregår i et. Men der er så dårlig sammenhæng i begivenhederne, der heller ikke er særlig gode, at enhver må føle at her går det blot ud på at larme og så vise hvad man kan lave af effekter for få penge.

Jeg føler mig temmelig overbevist om, at den målgruppe som filmen er beregnet på, de stort set ikke vil fatte hvad der egentlig foregår, men det virker som om Rodriguez er tordnende ligeglad. De små skal bare fodres, så skide være med hvad skidt de får stukket i hovedet. Synd siger jeg bare, Rodriguez burde skamme sig.

Filmen er oprindeligt optaget som 3D, men på DVD er den præsenteret i 2D, hvilket jeg personligt er glad for. Sidst jeg så en 3D film, det var i Sydney, der blev jeg totalt rundtosset og fik hovedpine, så den her film ville sikkert have fået mig til at brække mig.
Spy Kids 3-D: Game Over