Hvad Man Forventer

3.0
Politimanden Matt (Washington) kommer i problemer, da han stjæler en bunke narkopenge til en kræftbehandling af sin syge elskerinde. Inden han har set sig om, er elskerinden og hendes mand død i en voldsom brand, FBI er på nakken af ham for at få pengene og alle tror han står bag mordbranden.

”Out Of Time” er en typisk samlebåndsthriller, af den type som Hollywood så ofte serverer. Den er godt produceret, habilt spændende, har nogle udmærkede tvist og solide skuespillere til at bære os igennem et mere eller (ofte) mindre sandsynligt plot, men så er den heller ikke længere.

Der er intet originalt, udfordrende eller specielt overraskende ved den, uden de indbyggede overraskelser man skal have af handlingsforløbet. Den stikker heller ikke særligt dybt, trods dens forsøg på at virke sådan. Men har man lyst til en veldrejet lille thriller, så er den ikke ueffen, den er godt håndværk og man får sådan cirka hvad man kan forvente, uden at blive skuffet. Hører man til dem der ikke vil nøjes med det forventede, det er jo altid sjovere at få noget man ikke forventer (hvis det altså er godt), så er der ikke det store at hente her.
Out of Time