De hurtige og de døde!

2.0
Jeg har prøvet at undgå denne film, men kunne alligevel ikke dy mig :-) Ej, det passer ikke helt. Jeg har selvfølgelig ikke betalt en krone for denne film, da jeg kunne låne den af en ven, og gudskelov for det.

Det må nok være den hidtil tyndeste kop te, der overhovedet er lavet på film. Det er så typisk hero amerikansk film, som dog byder på en rimelig overgejlet fed underholdning i alle minutter, men desværre ender med at være ret ligegyldig og total larmende omgang nonsense, som fremkalder en hovedpine.

Teknisk fungerer den heller ikke. Scenerne er ganske enkelt dårlige med hurtige klip, som man kun få en hovedpine ved at glo på skærmen. Mange scener er direkte pinlige. Tag den scene, hvor vores hovedrolle kører 200km i timen uden hjelm?? Skuespillet er ligeledes elendigt. Ice Cube er nok en smart ass player i musikverden, men hold op hvor han spiller ringe. Hans "brother" bemærkninger er slet slet ikke sjove eller smarte som han selv tror, de er bare platte. Det er mig en gåde, at han har fået rollen i den næste xXx film?? På den anden side har vores hovedrolle et ægte Tom Cruise look fra MI2. Smarte solbriller og langt hår.

MEN, filmen får nu ikke bundkaraktere, da jeg trods alt følte mig pænt godt underholdt - i øvrigt er der mange dejlige hotte kvinder, og det er altid et plus :-) Den får 2 stjerner, men ligger altså lige på vippen til bundkaraktere.

Utroligt Travor Rabin gider lægge navn til sådan noget??
Torque - Hævn på to hjul