Resurrection time!

3.0
Filmen starter ellers lovende og de første par minutter er ret spændende, men det er ligesom om det hele løber ud i sandet. Det er åbenbart blevet meget populært at pakke en film i et mystisk look, som jeg desværre ikke giver meget for. Jeg har bestemt intet imod, at man tag' sig god tid til at fortælle en dyb historie om et eller andet, men hvorfor skal vi igennem en hel masse mystiske nonsense?? Måske er det bare mig der ikke har tålmodighed med sådanne film, men som jeg sagde tidligere, så har jeg intet imod en langsommelig handling, som der er i "Solaris". Det skal bare ikke være så fordrejet.

Filmen er stemningsfyldt, foregår kun i få lokaler ude i rummet, men det er desværre kun i starten af filmen man bliver grebet at stemningen. Ellers er filmen holdt i lyse farver, som giver nogle rigtig flotte billeder. Baggrundsmusikken er meget stille og har egentlig ikke så meget at sige her. Filmen har relative lange scener, og filmen kan føles ret lang af den grund, men den varer altså kun halvanden time.

Skuespillet er godt, alle spiller rigtig godt synes jeg, især Clooney, men det er jo hvad man kan forvente af ham. Alt i alt en okay film, som alligevel får 3 stjerner af mig - det kunne have været langt værre.
Solaris