DYB skuffelse

2.0
Jeg kan lige så godt starte ud med at sige, at jeg ikke brød mig om Alien 3. Lad os lige tage tingene bid for bid.

Plottet:

Der er kun én ting at sige overordnet om det: Det er kedeligt. Ripley styrter ned på en fangekoloniseret planet. Desværre for hende er der atter aliens på færde. Desværre er fangekolonien styret af fangerne selv, så der er ingen våben tilladt. Det lyder som et yderst spændende concept, hvis man vil tilbage til rødderne, men resultatet er bare utrolig dårligt. Det er kedeligt, det hele flader ud til noget langtrukkent. Før jeg lukker afdelingen med plottet, så vil jeg gerne lige afslutte med et spørgsmål? Hvorfor fanden besluttede de at dræbe Hicks og Newt i begyndelsen af filmene?! HVORFOR? ... Undskyld mit udbrud, men for fanden, de må ha' været gale i deres hoveder.

Skuespillet:

Det er uimporende på alle måder. Der er ingen stærke personligheder som Hudson i to'eren, og alle fangerne er næsten de samme, kedelige mennesker.

Special effects:

Igen så er det ikke noget imponerende. Alien'en er faktisk utrolig dårligt lavet. Tja, der er ikke meget at råbe hurra for i denne langtrukne film.

Bottom line:

Kedelig, deprimerende, langtrukken film. Hvordan nogen kunne tillade, at den her fik lov til at blive udgivet, er ud over min forstand. May God have mercy upon the next films in the Alien-franchise! Det eneste plus i filmen er ... tja, at den er med i "The Alien-franchise".
Alien 3