Goffer

6.0
Først vil jeg gerne lige kommenterer dine meninger om filmens plot.
Pointen med at lade Ripley udkæmpe sit tredje slag mod de onde aliens, er i al sin simpelhed genial. Som du selv nævner er conceptet gennemtænkt og god grobund for en alletiders Alien film.
Hvad jeg ikke helt for forklaret er hvorfor du synes at filmen fejler, og hvor den gør det?

Med hensyn til dine kommenterer om hvorfor Hicks og Newt er døde, er det jo meget oplagt at hvis man vil gøre situationen værst tænkelig for Ripley, som man jo gør i en Alien film, ville det være upassende at lade dem overleve, det er tværtimod det faktum at hun er alene mod endnu en alien, samt en fjendelig gruppe fanger, der skaber spænding og uhygge.

Karakterer;
Jeg er dybt uenig med dig endnu en gang, jeg synes at specielt Charles Duttons karakter "Dillon", er en af Alien filmenes stærkeste og cooleste personligheder, og samtidig rummer han langt mere dybte end de alt for to-dimensionelle soldater fra "Aliens".

Speciel Effects;
I sin tid, 1992, var effekterne på dennefi film faktisk ret flotte, filmen var blandt de første der brugte 100% computer animerede creatures, og selv om jeg vil give dig ret i at ved gensyn af filmen nu, virker effekterne meget dårlige men jeg kan garanterer dig for at da jeg selv var inde og se filmen i 92´var de (effekterne) yderst tilfredsstillende.

Bottom line;
Filmen afslutter en triologien flot, og jeg synes da det er langt mere bekymrende at man valgte at lave en 4ér, som netop trækker hele Alien franchiset ned.
Alien 3