Stefan

6.0
Jeg indrømmer at jeg tog fejl med hensyn til at Alien monstret i 3érn var 100% CGI, har selv lige set det der med at den blev lavet ved hjælp af snore.
Men med hensyn til din kritik af "Dillon" er jeg stadig dybt uening, prøv at gense scenen hvor Hicks og Newts lig bliver kastet i ilden, og lyt til hvad Dillon siger, scenen er simpelthen genial, lyd, musik, dialog og billed side er så flot konstrueret af det giver een kuldegysninger.

"Ja Charles Dutton som Dillon skulle efter sigende have mere dybde end soldaterne i ALIENS. Men who gives the fuck i en Alien-film???!!! "

Who gives a fuck?? det gør jeg da blandt andet, en Alien film skal da netop ikke kun være baseret på selve monstret, men derimod på personernes forskellighed og dermed deres kamp mod monstret, det er jo netop det der gør af disse film altid har rangeret blandt nogle af verdens bedste gyserfilm. Hvis filmene bare var bygget op omkring en flok to-dimensionelle stereotyper der kæmper mod en uovervindelig fjende fra rummet, ville filmene falde til jorden, se blot eksempler som : " The Relic", "Mimic", "Deep rising".

Jeg ved godt at David Fincher kæmpede mod diverse problemer under indspildningen af denne film, men jeg synes stadig at han fuldførte sit job med genialitet og overblik, filmen er en hyldest til den originale samt langt mere dyster og beskidt end nogle af de andre, et element jeg synes hæver den væsentligt over 2érn og 4érn.
Alien 3