Hold da kæft noget lort!

1.0
Hvordan smadrer man indtrykket af to af de største monster ikoner på det hvide lærred? Well, een måde er jo at overdrage jobbet til Paul W.S. Anderson, manden som dirigerer instruktørstokken som en fodmaler med parkinson ville dirigere en 18 hjuls lastvogn. Og det er netop, hvad vi får her. Ikke mere, intet mindre.

Nej, der er intet gys eller nærbilleder af blodige begivenheder. Alt er lagt an på action og at man har en hukommelse som stakkels Leonard i Memento, så man ikke spilder tiden på at tælle plothuller.

Paul W.S. Anderson forsøgte til en screening i Hollywood (hvor filmkollegaer højlydt hånede filmen), hvor bl.a. David Fincher var med, at gi' Fox skylden for den miserable film og påstod, de havde klippet "alt det gode" væk, for at få filmen ratet for teenagers på 13 og derover og derfor skulle man vente på Director's Cut på DVD.

Lidt omkring screeningen:
http://www.bloody-disgusting.com/index.php?Show=2378&Template=newsfull

Dette var direkte løgn. Der var næsten ikke andet film at klippe sammen, hvilket bl.a. kan læses her:

Paul W.S. Anderson klædt af:
http://www.bloody-disgusting.com/index.php?Show=2432&Template=newsfull

Hvis man er til tumpet underholdning og ynder at se sine yndlingsmonstre voldtaget på film, så gå endelig ind og se dette makværk af en film.

Ok, eet par positive indtryk: Den er i det mindste bedre end Boxing Helena, den får Alien Ressurection til at ligne "Citizen Kane" og man skal ikke ha' ondt af hr. Anderson, for han er gift med Milla Jovovich ... og nej ... jeg er ikke jaloux ;)
Alien vs. Predator