Absolut skuffende..

3.0
Kender I følelsen af at glæde sig rigtig meget til noget, sådan rigtig glæde sig til noget.. så man søger nettet tyndt omk. alt info man overhovedet kan finde..?

Sådan havde jeg det med Oliver Stones nye storfilm "Alexander" - som jo virkede ganske lovende. Et rigtig episk-action-historisk drama, som vi har elsket det i "Braveheart" og "Gladiator" - Et fantastisk cast med Val Kilmer, Antony Hopkins, Collin Farrel mv.

Man sætter sig godt til rette, og glæder sig til at blive indlullet i et historisk mesterværk.

Allerede i starten bliver man pænt skuffet over Antony Hopkins, som er fortæller, nøjes med at skamrose Alexander, vrøvle lidt med sig selv, for dernæst at fortælle om hans store bedrifter.

Umiddelbart er der npgle storslået og flotte kampscener i filmen, men monologerne er ensfomige og gentager sig selv, mens at man kunne ønske sig at der havde været mere dybde og kød på intrigerne, og kampen omk. magten.

Alt i alt virker det fovirrende, rodet og uforløst, og man kan ærge sig at så stor en film, føler trang til at følge tidens trend med håndholdte panoreringer henover kampscenerne, istedet for at give beskueren fornemmelse af storhed.

Der var lagt op til en ny historisk storfilm, istedet for bliver det et vag pust + overvejelser over hvordan man genskaber 3 timer af sit liv man føler spildt.
Alexander