Kunne være lavet anderledes.

3.0
Tja ved ikke rigtigt hvad jeg syntes om den. På den ene side var der rigtigt meget af den jeg kunne lide, men på den anden var der mange scener og episoder der kunne være lavet på en anderledes måde, eller måske slet ikke skulle have været i filmen.

Fx syntes jeg godt vi kunne havde undværet Anthony Hopkins, hans replikker lød mere som en historie time, istedet for at være en del af filmen, og det passede ikke sammen til resten.

Jolies accent var forfærdelig, men ok hun havde da et par gode scener.

Alle scenerne mellem Jared Leto og Colin Farrell var ringe skrevet. Jeg forstår godt man skulle have et billede af hvor meget de holdt af hinanden, men helt ærligt når der kommer en sætning som "Du har de smukkeste øje" eller noget i den stil, så skulle man altså tro det var en teenage film og ikke en stor episk film. Dette kunne være skrevet meget bedre.

Jeg er også enig i hvad Das Gott siger, de skulle måske have fokuseret mere på selve slagende og hans store passion om hvorfor han ville erobre så mange dele af verdenen, istedet for de mange kærligheds scener og hans trang til andre mænd.

Val Kilmer var dog helt fantastisk som Kong Philip, og var mange flotte scener, specielt Rosario Dawsons danse scene.

Jeg kunne godt lide filmen, men store dele af den kunne være lavet anderledes.
Alexander