De sædvanlige klicheer

3.0
Efter at have set filmen anden gang, er den ikke blevet meget bedre.-tværtimod.

Filmen er fyldt med små "fejl" og klicheer, som man altid ser i katastrofe-film fra Hollywood. Filmen er også spækket med små heltegerninger, og patriotiske øjeblikke.
Det gør, at det ellers seriøse emne, bliver ødelagt.
Det gør heller ikke filmen meget bedre at denne katasrofe resulterer i løsningen på en familikonflikt. -Det er både en tynd historie, og så medvirker det til, at filmen bliver alt for amerikansk og patriotisk. Og personerne sørger da også for at bede til Gud relmæssigt gennem hele filmen.

Udover dette, er det en af de flotteste film jeg har set. De store billeder ud over New York City, der er ved at blive oversvømmet af en kæmpe flodbølge, er meget realistiske. Der bliver virkelig leget med teknikken, som man siger. Så hvis man skal se filmen, skal det så absolut være i biografen(det skal man jo faktisk med alle film) Men her er det altså en nødvendighed!
Og da dette er for sent nu, så lad være med at se filmen.

Budskabet med filmen er også meget godt. I filmens slutscene, er det kun USA der er dækket med is. Og her hører man replikken fra en astronaut ude i rummet. "Har du nogen sinde set luften så klar?"

Denne replik gør det til 3 og ikke 2 stjerner.
The Day After Tomorrow