©Utrolig ringe©

1.0
Kan kun give Karsten ret. Det er simpelthen skandaløst dårligt det her. Det må være den værste 2ér jeg har set, hvis vi ser bort fra "Eksorcisten II".

At lave en film udfra så tyndt et grundlag er simpelthen at skide seeren i hovedet.
Handligen er så elendig, at jeg har set mere handling i "Tv-pejsen" og samtlige gags fra 1éren bliver genbrugt. Det var da ganske morsomt, at se Matthew Perry fare forvirret ind i døre og falde på halen i etteren, men nu er det bare trættende at være vidne til.

Derudover er replikkerne så intetsigende og dumme, at man undrer sig over hvorfor skuespillerne ikke er stoppet op og sat gevaldige spørgsmålstegn ved det projekt de har rodet sig ud i. Man må formode, at de bare har villet have det sjovt på settet med den gamle cast fra etteren og så tjene nogle hurtige penge.
For hvis de har læst manuskriptet og tænkt at dette ville være en værdig efterfølger, så burde de få hjælp.

Værst af alt er det dog, at vi skal få indtrykket af, at Willis er blevet en ynkelig husmor lignende ting efter at have gået på pension fra lejemorder branchen og at han er begyndt at spekulere meget over fremtiden og om han ville egne sig som far.
Det fører til nogle direkte pinlige scener, hvor man sidder og krummer tæer, mens man er vidne til Willis, der sidder og lukker den ene krokodilletåre ud efter den anden. Virkelig ringe skuespil! Især en scene inde på en bar, hvor ham og Perry prøver at drukne deres problemer i sprut falder i øjnene som værende ekstra pinlig.
Vi må håbe, at hr. Willis snart får karrieren tilbage på rette spor.

Jeg havde i forvejen MEGET lave forventinger, eftersom filmen ikke engang nåede det store lærred herhjemme og i forvejen har fået dårlig anmeldelser og alligevel blev jeg rystet over kvalitetsniveauet.

Dette er den værste omgang møg jeg har set på DVD i år og man kan desværre ikke gå lavere end en stjerne.
Ti fod under