- Kvalificeret tidsfordriv -

4.0
God gedigen action er hvad ”The Rundown” lover, og det er præcis hvad den leverer.

Det der først og fremmest gør filmen appetitlig er dens umiddelbare og uforfalskede forhold til action. Den serverer krudtet råt og underholdende og med et imponerende kameraarbejde til at koreografere de mange nævekampe. Og hvor er det dog skønt at se gennemarbejdet og ÆGTE action, som vi elskede det, i stedet for at skulle slå sig til tåls med, at det hele er kørt igennem en computer. Ja, filmen er jo næsten en hyldest til stuntmænd!

Eks-wrestleren The Rock er et glimrende bud på en nutidig actionstjerne, musklerne til det har han jo, men karismaen og evnen til at levere en træfsikker oneliner er der bestemt også. Den dumsmarte Sean-William Scott og hans overgearede facon er stadig svær at snuppe, men han er bestemt set i pinligere sekvenser end her.

Historien er også ganske godt skruet sammen uden så mange svinkeærinder og med mange humoristiske øjeblikke. Tempoet er højt og ikke blot drevet af ren og skær MTV-klipning, som desværre har sat sit overfladiske præg på genren. Op til flere gange tager man sig selv i at være fremragende underholdt, og undlader man at tage løjerne for mere, end de er, så er ”The Rundown” skam en glimrende eksportvare fra Hollywoods underholdnigsafdeling.
Welcome to the Jungle