Til vismændene

3.0
Jeg har nu fulgt debatten i et stykke tid og jeg må tilføje at visse sjæle herinde bruger alt for meget krundt på at regne filmens slutning ud , for derefter at blamere sig med deres bedrift herinde, frem for blot at nyde filmen for hvad den er.
Selvfølgelig er det da klart at filmen ikke totalt mørklægger sit twist, og at den ivrige seer nok skal regne en teori ud eller to.
Men hvis I ser på det rent teknisk gutter, hvem kunne ellers have været morderen? hvilken anden teori ville måske kunne holde vand?
Det er et smart træk fra producenternes side at hyre Kiefer Sutherland i en lille ubetydelig rolle, dette er helt sikkert kun gjort for at kunne sløre twistet ydeligere, for hvorfor skulle de hyre en rimelig stor skuespiller til hvis hans rolle ikke på en eller anden måde var vigtig?
I dette tilfælde er det netop den tankegang producenterne formår at twiste hos den garvede seer, og derfor kan filmen ikke være SÅ let gennemskuelig som den er anklaget for, der er nemlig en fin hårbalance mellem rent heldigt gætteri og decideret højerer film intelligens.

Og jeg er desværre ked af at måtte sige at jeg hælder lidt til det første når det kommer til jeres skarpe filmhjerner.
Taking Lives