Skuffet

2.0
Jeg så filmen i biografen forleden, og forventningerne var høje efter Pusher (1) og anmeldelserne.

Desværre synes jeg filmen skuffede. Den geniale idé bag plottet manglende fuldstændig.

Nogle af de ting som jeg finder uholdbare:

-For meget fokus på at sniffe kokain / ryge hash – hvad er der blevet af Pusheren? Navnet Pusher II passer dårligt til filmen. Frank var pusher, Tonny er bare et udskud som ikke har styr på en skid.
-For meget primitivt gadesprog og for mange dumme mennesker.
-Scenen med Milo på hotellet faldt da totalt til jorden. I Pusher I følger vi Frank i løb ned ad Gammel Kongevej med strømerne i hælene og han ender i Skt. Jørgens Sø, hvor han hælder dopen ud. Det er fed scene. I pusher II sidder Kusse Kurt konstant på toilettet og sniffer (det virker for useriøst) og når en af Milos venner kommer forbi og banker på døren som en politibetjent ??? hælder han dopen i toilettet. Det er da for langt ude!
-Kurts ideer er generelt for langt ude og det er også plat at Tonny bliver stillet til regnskab fordi Smeden ikke lige kan finde Kurt den nat.
-Tonny virker overhovedet ikke til at være typen der kan dræbe gennem hele filmen og kan heller ikke da han skulle rede sit eget skind, men alligevel viser det sig anderledes i slutningen af filmen. Det virker utroværdigt.

Hvis Pusher III fortsætter i samme stil gider jeg simpelthen ikke at se den!

Det kan undre mig at samme mand har produceret og instrueret Pusher I og Bleeder, for jeg synes der er klasseforskel.
Pusher II