Herlig, hjerneløs action!!!

4.0
Så skal Jet Li igen i kamp sammen med rapperen DMX i en underholdende, men mainstream-Kung-fu actionfilm!

Tony (DMX) stjæler sammen med sin bande en pose sorte diamanter, men da de er på vej til deres leverandør møder de den smidige Taiwan-agent Su (Li), der får fat i de forkerte sten... det hele kompliceres ydeligere af at Faits datter bliver kidnappet af Su's onde, onde eks-makker ´Ling (dejligt at se Mark Dacascos i en rigtig actionfilm igen)...Så nu bliver Fait og Su nødt til at arbejde sammen...og ude på sidelinien står to tykke, sjove komikere (Anthony Anderson og Tom Arnold), som sørger for at humoren bliver en fast del af filmen...

Hele filmen kører efter en gammel action-kliche, men det virker sgu, nøjagtig ligesom Romeo Must Die gjorde i sin tid. Flotte kampscener og nogle fede one-liners, men osse nogle pinlige.

Cradle 2 The Grave er en solid underholdningsfilm, der holder hvad den lover dvs. masser af kick-ass scener og skuddueller og rap-musik (hvor jeg for min part sender en engangsbøn til DMX om at droppe skuespiller-karrieren).

Historien er rodet, og noget af det kunne godt ligne en undskyldning for endnu en action-scene...men hey, hvis det er det man er til...

Og lige et PS til jer her på scope der sabler denne film, hvad havde i forventet? En anderledes actionfilm? Næ, nej (kig på rollelisten næste gang inden i kigger på en film som denne)
Cradle 2 the Grave