Måske...

5.0
Jeg har læst Hr Stone's beklagelser og fortrydelser om både homoseksualitet og kronologi....tja måske ville det have hjulpet i USA men jeg tvivler. De mennesker, som ser homoseksualitet som en synd osv, er alligevel ikke sofistikerede nok eller interesserede i en sådan film - med mindre den i detaljer skildrer Johannes Døberens forhold til Jesus i detaljer...helst med Maria Magdalena som bordelmutter.
Ang. det kronologiske kan jeg kun være enig med ham..det hjalp ikke. Og filmen er krævende, ikke så veldesignet til det amerikanske marked, personificeret ved Gotts beklagelse om "at der kun er to kampscener" (ex. Troja havde flere, men var en Barbie film af dimensioner). Det er muligt nogle kræver det i en film om Alexander...jeg gør ikke. Jeg fandt intrigen omkring hans personlige og professionelle relationer spændende og velspillet.

Nu er der gået lidt tid siden jeg så den...og jeg må indrømme, Gott, at Stone(r) måske skulle have spillet lidt ned på Alexanders forhold til sin mor (men med skal det....det er vigtigt...især i en film om så kompleks en mand) og mere om hans krigsførelse. Du har måske ret der....
Alexander