Kanon underholdning!!!

6.0
Jeg mener at filmen her har rigtig god underholdningen, på en lidt anden måde en andre. Det er jo ikke fordi der er de vilde effekter eller noget, men der er tempo, spænding , humor og god action. En film man kan se igen og igen.

Filmen handler om røverier der foregår i LA, der bliver udført af en bande på 4 der hedder The Expresidents som er klædt ud som tidligere presidenter. En ung FBI agent ved navn Johnny Utah ( Keanu Reeves) bliver sat på opgaven sammen med en gammel erfaren politibetjent ved navn Papas (Gary Busey) Papas har en teori om at det er surfere. Så de begynder med at lede efter en bande på 4 der hænger meget sammen. Utah skal nu se om han kan komme tæt på nogen der er i den her bande, men først skal han lærer at surfe. Han får en pige til at hjælpe ham med det. Igennem hende lærer han surferen Bodhi (Patrick Swayze) at kende. De bliver rimelig gode venner, men det ender med at han får noget af en overraskelse.

Synes at det er en af Patrick Swayze´s og Keanu Reeves bedste præsentationer i en film. Det eneste minus ved filmen er at den er OVERSET, Og det er en skam :-(
Point Break