©Lave forventninger©

3.0
Sjovt du skriver det med "..minder mere om den slags små klodsede og ujævne action- og spændingsfilm med f.eks. Seagal (for ham ville dette være i den bedre ende), der indimellem finder vej til de danske udlejningssteder", Thomas. For det var faktisk hvad jeg havde af forventninger efter at have hørt, hvordan den blev sablet ned. Havde forventet noget i stil med den katastrofale "D-Tox" med Sylvester Stallone. Bare lidt bedre.

Filmen gør da heller ikke det helt store væsen af sig, men selv om der ikke er gjort det helt store ud af plottet, så rejste den sig alligevel til at være "middelmådig underholdning". Fremfor "katastrofal b-film".

Scenerne er klichéfyldte, men fungerer uden at blive alt for pinlige. Skuespillet er også acceptabelt i betragtning af det noget tynde manuskript de har haft at gøre godt med.

I sidste ende er det nok Harlin´s flair for at få noget småt til at virke stort, som gjorde filmen udholdelig. Som f.eks. startscenen som faktisk er ret stemningsfuld og lægger op til en klassethriller. De højder når den dog aldrig.

Så hvis man ingen forventninger har, så er den i den bedre ende af "middelmådig underholdning" skalaen.
Mindhunters