Stone's Store Ego

2.0
Den amerikanske instruktør Stone prøver med denne dokumentarfilm, at komme til bunds i og om bag konflikten mellem Israel og Palæstina og det starter egentlig ganske godt, der kommer en del sandheder på bordet og et begyndende skær af hvad problemerne er, tegner sig (selv om vel ved det meste af hvad vi her hører).

Men der går ikke lang tid før jeg i hvert fald begyndte at føle, at Stone havde mere travlt med at iscenesætte sig selv end at dokumentere noget som helst. Når det så heller ikke lykkes ham at få det nok så vigtige interview med Arafat, der lige som er et af omdrejningspunkterne i selve filmen, selv om det selvfølgelig også siger noget at han ikke får det, så må man altså stille spørgsmålstegn ved produktionens eksistensberettigelse.

Da filmen sluttede var jeg ikke imponeret og følte ikke at her var noget at hente, som jeg ikke ville kunne finde i de fleste nyheder. Starten ligger op til mere end Stone og hans folk kan holde, men måske har de slet ingen intentioner haft om at holde noget som helst.
Persona Non Grata