Bizar Thriller af Høj Klasse

4.0
Da Morgan Sullivan (Northam) lader sig ansætte som industrispion, aner han ikke at langt større kræfter er på spil, og at han bliver rodet ud i en drabelig og bizar sag.

Instruktør Natali der også stod bag den raffinerede og kuriøse “Cube”, har også iscenesat denne dybt nervepirrende og fascinerende bizarre thriller, med en stilfuld og flot billedside holdt i en kold sort, hvid og grå stil, kun tilsat svage farver, og med en excellent scenografi.

Handlingen er gådefuld og man forundres konstant over hvor vi er på vej hen og hvad det hele går ud på, hvilken afsløringer der kommer og den slags. Den er intelligent og smagfuldt skruet sammen og fortalt, og slutningen er overraskende, men desværre også lidt skuffende, der er alt for mange ubesvarede spørgsmål og løse ender til min smag. Jeg har intet imod ikke at få alle svar serveret, men jeg fandt at den her lige som lagde op til mere end den kunne holde i sidste ende. Men det er stadig kvalificeret og spændende underholdning og en film jeg vil anbefale kraftigt.

Northam som spiller hovedrollen, har medvirket i mange film efterhånden, men jeg indrømmer jeg har aldrig bidt specielt mærke i ham, kan faktisk ikke huske jeg har set ham før, men han spiller overbevisende i en thriller med høj paranoiaværdi og ofte næsten klaustrofobisk stemning på grund af mange nærbilleder.

Til Don: Held og lykke med den, glæder mig til at læse hvad du synes om den. Den burde være noget for dig, men det får jeg at se :o)
Cypher