Musical for musikal elskere

4.0
Jeg havde glædet mig meget til at se denne film, da jeg på det sidate er blevet ret stor fan af Webber og hans vidunderlige musicals. Jeg var dog noget bekymret efter at have læst "eksperternes" anmeldelser, men de havde alligevel ikke helt formået at dræbe mine forventninger.
Og jeg blev da heller ikke skuffet!
Jeg var overvældet af de flotte scener og musikken sætter sig virkelig i èn(som alt musik af Webber) Der gik da heller ikke en uge før jeg havde fået anskaffet soundtracket.
Dette er en musikal lige efter min smag;
Pompøs, romantisk, tragisk!
Halvdelen af "spøgelset"(Gerard Butler) var, kan man roligt sige, temmelig lækkert, og Christine(Emmy Rossum) var tilpas yndig og elegant.
Jeg kan dog godt se at den egenr sig til et specielt slags publikum. Jeg ville aldrig tage min far, bror eller kæreste med ind og se den, dette er helt klart en tøsefilm. Og hvis man ikke har et tilpas åbent sind, og kan sætte pris på teaterstemningens værdi, så vil man nok finde sceneriet lidt overdrævet.
Dette er en film hvor ens evnen til at leve sig ind i en historie, virkelig gør lykke.

Altså; tragisk romantisk, følelsesladet og storslåethed og Webbers vidunderlige musik.
Som filmandmelder, med pligt til at tilgode se menneskers forskelligartede meninger, giver jeg den 3 stjerner, fordi den absolut ikke henvender sig til alle.
Personligt giver jeg den 4(grænsende til 5)
Man er vel romantikker!
The Phantom of the Opera