Total Tudefilm Til Tøser :o)

3.0
Særling (Slater) redder ung pige (Tomei) fra at blive voldtaget, og så forelsker de sig.

Oversentimental og superromantisk tudefilm, som man alligevel ikke kan lade være med at blive betaget af, mest på grund af det underlige og meget anderledes menneske, som Slater så smukt forstår at give liv, ved en god skuespillerpræstation.

Mange vil måske nok mene, at filmen er kørt lige lovligt langt ud på romantikkens overdrev og det kan de have ret i. Slaters person er opvokset på et børnehjem, han tror på en gammel legende om at hans hjerte stammer fra en baviankonge og han hører gamle vinylplader, med endnu mere gammelt musik, han er fattig, men godhjertet og har været forelsket i Tomeis person gennem lang tid før han redder hende, så forelsket, at han har sneget sig ind i hendes værelse om natten og siddet og kigget på hende flere timer.

Når alt dette er sagt, så er dette en type film, som de fleste unge piger (og drenge, de vil måske bare ikke så gerne indrømme det) vil elske. Jeg selv blev da også rørt, men besindede mig og brugte mit ”klarsyn” til at se, at denne film ikke var til mere end 3 stjerner, men smag og behag!

Det hele er topprofessionelt skruet sammen, så der kan man ikke sidde en finger.
Ustyrlige hjerter