Full Metal Chainsaw

5.0
Så fik jeg ENDELIG set The Texas Chainsaw Massacre 2003 og jeg må nok indrømme at den holder. Det er lækkert at se Leatherface i en 2003 edition, dog syntes jeg at Leatherface anno 1970 var mere uhyggelig. Han virker mere realistisk i den gamle version. Hvis der er en ting der ikke godt i filmen, så er det da Leatherface tager sin maske af - det er lidt synd, fordi man har altid haft sin egne tanker om hvordan der så ud inden under hud-masken ( og det er meget uhyggeligere end han gør i filmen ) og det bliver lidt ødelagt når han pludselig tager den af.

The Texas Chainsaw Massacre 2003 er lækkert filmet og har et dejligt mørkt og groteskt billede hele vejen igennem - der er kælet meget for detaljerne. Filmens surrealistiske univers skaber en virkelig uhyggelig og klam stemning.

Filmens helt store plus er R. Lee Ermey som Sheriff Hoyt. R. Lee Ermey ( Full Metal Jacket ) spiller som altid fantastisk. Han har næsten altid mindre roller i en masse forskellige film og han er som altid en fornøjelse. Jessica Biel gør også et godt job som Erin.
Texas Chainsaw Massacre