Genial - God - Ikke god nok...

2.0
Blade Trinity er en stor skuffelse. Den lever ikke op til forventningerne, selv med de rimelige gode effekter, og actionscener. Den er mærkelig, og det med at Dracula der kommer tilbage er alt for tyndt. Skuespillet er elendig, og fanger ikke nogens opmærksomhed. Vampyrerne i Blade Trinity er nogle fede tabere. De kan ikke en gang klare en normal pige (Jessica Biel) som jeg synes er totalt latterligt. Vampyrerne burde klare hende med deres styrke og hurtighed. Så er jeg fandme ligeglad om hun er blevet trænet af YODA.
Selv Snipes er lidt fra den efter min mening. Han ligner godt nok sig selv, men han er bare ikke den samme som han var i de 2 andre.
Der er lige Ryan Reynolds der løfter filmen LIDT. Han kommer med lidt humor til filmen, som er helt i orden. Men synes i det hele taget at den er for tynd..
Blade - The Daywalker er en genial film, som kan ses igen og igen. En af de største vampyr film nogensinde.
Blade 2 er en rigtig god film med masser af underholdning. Den kommer med nye og bedre effekter, men den kommer stadig ikke op på samme niveau.
Blade Trinity har ikke rigtig noget fedt at byde på som nogen råber hurra over. En film der ikke behøvede at blive lavet........
Blade: Trinity