Småkedelig og klistret

1.0
Jeg har ikke så meget godt, at sige om den her film. Hele ideen med denne film er i og for sig god nok og rollelisten er over middel (Sean Bean, Harvey Kaitel, Nicolas Cage og Jon Voight), men det hele er sat helt forkert sammen. Hvis filmens målgruppe er 15år og nedefter, så har den sikkert ramt plet, for den er så renskurret, politiks korrekt, fyldt med stereotyper og historien er fuld af huller, at den kun kan imponere/underholde ikke så erfarende biografgængere. Den er tilmed temmelig langtrukken, da man har valgt at ligge flere sødsuppe scener ind. Filmen er tydeligt inspireret af Indiana Jones - gid de havde tyvstjålet fra den og givet os noget mere fanden-i-voldskhed.
Cage spiller den rolle, som han altid gør i disse mainstream film (a la Con Air og Face-off), Sean Bean spiller skurk på rutinen og Harvey Keitel er direkte fejlcastet (god skuespiller i en ligegyldig rolle). Det skal lige siges at Cages side kick Justin Bartha faktisk er ret sjov og flere gange stjæler billedet fra sine medspillere med et par gode replikker.
Det er bare sådan en type film, jeg er blevet for gammel til at se - den er dybt forudsigelig og der er ingen snert i skuespillet.
National Treasure