Pusher II holder, wolla!

5.0
Lige i skabet - jeg er virkelige imponeret over filmen, som jeg vil beskrive som "Pusher I meets Bleeder" og kan ikke vente til nummer 3 kommer ud.

Enkle scener virker en smule utroværdige, specielt åbningscenen hvor ham Dan Dommers præstation ikke er særlig overbevisende ( en sidebemærkning, så så jeg Dan Dommer 1 uge efter i dokumentarprogrammet på DR1 om Christiania af Christoffer Guldbrandsen, hvor Dan Dommer får rømmet sit hus af politiet og ærlig talt han 'spiller' vold blæret i virkeligheden ). Der er også andre steder hvor jeg synes dialogen, scenerne og præstationerne halter lidt.

Men når det er sagt så bygger filmen elegant op og sniger sig ind under huden på dig samtidig med at vi glider ind under huden på Mads Mikkelsen og overrasker dig bagfra med et hammerslag i et orgie med tydelige referencer til Martin Scorsese's Mean Streets (ja det kan godt være det er mig der er på stoffer - men for mig står der bl.a. respekt til SCORSESE malet henover bryllupsfest-scenen). Fuld slæde på musikken og med coke i lange baner , kraft-præstationer af amatører såvel som professionelle skuespillere og selvfølgelig stopper lige midt i hvor alt er alller værst og alligevel ikke. Genialt og effektfuldt, men fejt for os ligesom 1'eren. JEG VIL SE 3'eren NU!

Pusher II holder, wolla!
Pusher II