Prut og Flyv

2.0
Atter engang er kæmpeormene på spil. De er nu vendt tilbage til den lille isolerede by, Perfection hvor de først dukkede op, og er nu gået ind i et nyt udviklingstrin og kan flyve.

Denne direkte til video/DVD produceret tredje del er blot mere af det samme (med undtagelse af, at de nu flyver), men desværre på alle måder langt dårligere end de forrige to film.

Det er langtrukkent og kedeligt, skuespillerne har ikke format til at redde den hjem og effekterne er dårlige, set i forhold til at filmen er så ny. Havde filmen været 10 år gammel, havde man kunne acceptere det, men når effekterne går hen og bliver dårligere og dårligere des nyere filmen bliver, så holder det sku’ ikke.

Den har lidt skæg og ballade og uhygge, men om man synes det er sjovt at vores montre flyver ved at slå en skid og dermed “skyde” sig selv igennem luften, da deres vinger er for små til ellers at kunne flyve, er vist en smagssag.

Men ellers må jeg sige, at jeg havde gerne været foruden denne foreløbig tredje del.

Efterfølges af Tv-serien “Tremors” og den direkte til video/DVD produceret “Tremors 4”, som faktisk foregår før de andre dele.
Ormen 3