Læs bøgerne!

2.0
Var inde at se filmen forleden, og blev desværre skuffet - har læst bøgerne og håbede det ville være en betydelig bedre film end det så faktisk var...(og ja jeg havde læst anmeldelserne - men håbede lidt at anmelderne var i "krøniken-mode” og derfor ikke så helt klart..eller noget..)

Nå men det jeg gerne vil frem til, er at jeg synes alle der har set filmen, og er blevet skuffede (og også de der har set den, og synes den er fin for den sags skyld..) skulle onde dem selv at læse bøgerne - de er præcist ligeså fremragende som filmen er mangelfuld og kedelig!!

Det er kun brøkdele af familiens forfaldsforløb der bliver skildret i filmen, og skuespilpræstationerne (med få undtagelser) formår på ingen måde at skildre personernes indre smerte, som kan forklare deres handlingsmønstre. Specielt må jeg sige at mine tær krøllede jeg så hårdt sammen, da jeg så Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke tone frem på lærredet - øv øv øv hvor de stinker, aldrig tror jeg, jeg har set nogen spille så overfladisk, uden nogen form for dybde og indsigt i karaktererne! Ja, de sammenknugede tæer har ikke foldet sig ud endnu...

LÆS BØGERNE - DE ER FANTASTISKE!
Familien Gregersen