IMPONERENDE FILM!

6.0
Martin Scorseses "The Aviator" er absolut årets bedste film! Filmen har fantastiske scener, enestående skuespilpræstationer og en glimrende historie.

Filmen følger Howard Hughes’ liv fra han er i 20’erne til han er i 40’erne. Jeg har læst Hughes’ biografi, og det er stort at se den på film. Hans historie er lang, og det er meget flot at se, hvordan man har overført det på film.

Fremragende skuespilpræsentationer - især af Leonardo DiCaprio. Han bærer filmen fra start til slut. Det er fantastisk at se ham i sådan en rolle. Scenerne hvor Howard Hughes lider er enestående spillet af DiCaprio. Især hvor Hughes isolerer sig i et værelse - fremragende. Da jeg sad i biografens mørke og så på DiCaprio, faldt det mig ind - i nogle scener - hvor meget han faktisk lignede den virkelige Howard Hughes. Det var imponerende. De andre skuespillere virker troværdige i deres roller. Cate Blanchett leverer en glimrende og troværdig præstation - jeg kan rigtig godt lide hendes Katherine Hepburn. Der er mange flotte scener – især dem med flyene var pragtfulde. Og det er også rigtig flot filmet.

"The Aviator" skal forstås på den måde, den er fortalt på. Jeg kan se, hvorfor filmen har fået mange priser. Nu venter jeg spændt på Oscaruddelingen. Denne gang MÅ de give Scorsese prisen! Jeg ønsker også, at de andre fra filmholdet ville få deres priser - især DiCaprio, der leverer en af årets bedste præstationer (hvis ikke den bedste)! Jeg håber, at de vil se hans store talent, som han altid har vist i sine film. En fantastisk skuespiller. Stor ros til Scorsese, DiCaprio og resten af filmholdet.

Et sandt mesterværk! 6/6 stjerner.
The Aviator