Indiana Jones og det sidste...

6.0
”Indiana Jones og det sidste korstog” (Indiana Jones and the Last Crusade) tror jeg ikke der var nær så store forventninger til, som 2eren, på grund af der var gået en del tid siden den første.

Men man må sige at Spielberg gjorde det igen igen, med at lave et nyt mesterværk, HELT på højde med 1eren. Den har de samme elementer som 1eren, som fed action, god humor, spænding.

Men en ekstra ting var at der var flere ”stjerner” med i det sidste eventyr med Indiana Jones. Fx en meget populær Sean Connery, som spiller far til lille Junior (Indiana). Synes virkelig det var en god ide at få Connery med i filmen. Det giver lidt mere power.

Men det er også ligesom at mange af de andre skuespiller kommer mere med. Fx i den første film var Denholm Elliot der spiller Marcus Brody ikke så meget med, men han kommer meget mere frem her i filmen, og det er godt. Der er jo stadig John Rhys-Davies som Sallah der gør det godt, ligesom i første film. Men alle de nye skuespiller(roller) i det sidste korstog kommer mere frem end i de andre 2. Der er altså flere personer man kommer ind på, og som man husker efter filmen er færdig end de andre 2.

Jeg mener i hvert fald at den er ligeså god som 1eren, og lige den LILLE tand bedre end 2eren. Men hvis jeg SKULLE nævne hvilken en der var bedst ville jeg nok sige 1eren, men havde nok trukket noget på det.

Alle de 3 Indiana Jones film er geniale. De vil aldrig blive glemt og man kan ikke overvurdere dem!

Et mesterværk af Spielberg….
Indiana Jones og det sidste korstog