skuffet

1.0
Jeg glædede mig til at se denne film fordi den virkelig lød spændene og havde fået gode anmeldelser, men for mit vedkommende synes jeg virkelig den var kedelig. Desværre tror jeg også der er et par sider der spiller ind her, fordi jeg har aldrig rigtig hørt om publiceringen af den, altså hvordan de ville have folk til at tro at det var sket i virkeligheden.
Det at jeg ikke havde fået det med bragte ligesom lidt dårlig stemning med i det hele, fordi jeg sad og kedede mig og tænkte, "Hah, vil de have mig til at tro det er sket i virkeligheden? Sådan noget tror jeg ikke på".

Men ak ja, selvom disse roller spiller ind og påvirker min bedømmelse har jeg ikke rigtig noget der trak op. Jeg kedede mig virkelig da jeg så den, og kan derfor ikke anbefale den. Skærmen var jo sort snart halvdelen af tiden så strømmen kunne jeg jo have sparet, og hvorfor løb de tumber da ikke hvis de er fanget sådan et sted? Altså, det er jo ikke fordi de er tvunget til at snegle sig ud af skoven pga. et brækket ben eller noget.
The Blair Witch Project