der er lavet flere...

1.0
Adaptiations af bogen, denne er uhyrlig dårlig trods god instruktør og manuskript forfatter.

Dybt usammenhændende film, hvor karakteropbygning, plot, tema, tempo, tempo og formål er gået helt i opløsning. Der lægged op til en film om det at bygge imperier (talen fra regiment mesteren ca 10 min inde i filmen) men det glemmes helt. Der er store pothuller samt voldsome springi tid og rum, der slet ikke holder. Med jævne mellemrum sker der dybt umotiverede ting i filmen, både karakter og plotmæssigt...der MÅ mangle en masse.
Lidt under halvanden time i filmen laves en grotesk fejl i at ændre fortællestrukturen til flashback hvilket er forvirrende i en allerede dum film. Der er ingen konflikt fordi protagonist og antagonist er dårligt definreret. Mest interessante karakter er Djimon Honsou men han dukker først op efter 45 min, og det er ikke klart hvorfor han overhoveder gider hjælpe Heath Ledger (in disguise som araber - come on) udover "god put you in my way"...mere end normalt utroværdigt.
Til sidst skal det siges at filmen handler om kun de ene fjer...den for at være kujon....titlen? Tjaa....Gud hvor jeg kedede mig!

Jeg kunne skrve side op og ned om alle de brølere der er i filmen...der må have været et re-cut af den som slet ikke er gennemtænkt. Måske har produceren ville have den på 2 timer, jeg ved det ikke. Prøv den fra 1939...meget bedre.
The Four Feathers