©Sit rygte værdigt©

1.0
Så fik jeg endelig set den!

Trods meget lave forventninger så lykkedes det faktisk "Catwoman" at indfri dem. ;o)
"Daredevil" er hermed overgået i dårlig stil.

Hvor det lykkedes Pfeiffer (& Burton) i "Batman vender tilbage" at give et portræt af Catwoman som ikke forekommer latterligt og ufrivilligt komisk, så er det imidlertid faldet helt til jorden for Berry (og Pitof). Ikke fordi at Berry ikke ser hot ud i sit kattekostume, for det gør hun, men filmen er så kikset på så mange fronter, at man sjældent har set en produktion af denne kaliber så kikset.
At Halle Berry er lækker i et kattekostume gør IKKE denne film til en god film. (Fik I den Hartnett, Bloom og Depp fans?).

Pitof må tage sin del i skylden og hvis man var i tvivl om hans evner som instruktør, så er man bestemt ikke overbevist efter denne her.

Alene musikken som bliver brugt i diverse scener, er simpelthen så malplaceret, at flere af scenerne forekommer fuldstændig hjernedøde.
Pitof har ikke været venlige overfor skuespillerne og det virker næsten som om, at han har gjort alt for at få det til at se ud som om, at de aldrig har spillet skuespil før. En ting er replikkerne, men hele scener burde simpelthen aldrig have set dagens lys. Hvad sker der f.eks. med scenen på basketball banen? Der sad jeg virkelig og krummede tæer.

Spoilers i følgende afsnit:

Derudover er Stone som superskurk med marmor hud efter for meget brug af kosmetik fuldstændig til grin.

Når historie, skuespil, brug af baggrundsmusik er så kikset, så burde man vel formode, at filmen på action og effekt siden i det mindste kan tilfredsstille et par mindre kræsne sjæle, men ak nej. Action og effekt scenerne er så elendige, at de ligner noget taget ud af et dårligt Playstation 2 spil.

Alt i alt står man tilbage med en film, som med rette er blevet kaldt året dårligste film, selvom jeg stadig synes at æren tilfalder "10 fod under", som om muligt fremstår endnu mere kikset.
Catwoman