Baz Luhrmann's: Romeo & Juliet

5.0
Det er virkelig noget af et originalt og yderst stilliseret filmisk projekt Baz Luhrmann, i sin tid kastede sig over. "Romeo and Juliet" er simpelthen så flot og betagende sat sammen, nogle af billederne er ren billedkunst.!

Som det også er blevet oplyst her på siden, appelerer den ikke umiddelbart til det brede mainstream-publikum, men sådan er det nu, lev med det. Jeg mener nu det er en perle at Baz (Bollywood) Luhrmann har komponeret. Det er et oprigtigt bevægende og kærligt drama skabt udfra Shakespeare's fortælling om 'you know who'. Det er også den type af drama der kan genses flere gange, og hver gang opleves medrivende og friskt.

Det er en universel, men egentlig simpel, historie om de mange aspekter af menneskelige emotioner, fortalt på en over-bevisende og nyskabende måde. Filmoplevelsen er klart anbefalelsesværdig til enhver, som inspiration eller interesse i storslåede dramaer. 'Have a good time'. Enjoy. (N)

Hvis du blev fascineret af den Luhrman's romantiske-musical "Mouling Rouge", er denne film helt sikkert noget af det rigtige. Det er helt klart.!
Romeo & Julie