- Flere skud i guitaren? -

3.0
Ens tålmodighed med texaneren Robert Rodriguez er efterhånden opbrugt. Efter debuten, den særprægede og autodidakte ”El Mariachi, er det gået ned ad bakke for manden, og efter tre ulidelige ”Spy Kids”-film måtte tredje kapitel i Mariachi-sagaen briste eller bære og vise, om han helt havde glemt, hvordan man underholder.

Det har han heldigvis ikke. ”Once Upon A Time In Mexico” viser sig at være en ganske underholdende forsættelse af historien om den hævngerrige spillemand. Denne gang har Rodriguez fået lidt flere penge at lege med, og det er resulteret i en legesyg film, der ikke skal tages alt for seriøs, men som til gengæld indeholder nogle gode actionscener og i det store hele underholder solidt.

Rodriguez er denne gang godt hjulpet på vej af et imponerende stjernespækket cast, selvom ingen dog gør sig særligt bemærket. Banderas gør, hvad han skal i hovedrollen, Dafoe prøver efter bedste evne at skjule sit falske overskæg i sin rolle som hård narkobaron, Depp tilfører lidt munterhed som halvpsykotisk CIA-agent, mens Hayek bare ser lækker ud som altid (og hvad laver Enrique Iglesias så i øvrigt her?!).

Desværre er plottet lidt rodet sat sammen og med nogle unødvendige og ulogiske sidehistorier - igen føler man, at Rodriguez mangler overblik. Billederne er dog dejlige at se på, og er man ude efter en let men effektiv dosis underholdning, så bliver man ikke snydt her.
Once Upon a Time in Mexico