- Fornærmende dårligt -

1.0
Endnu en underbegavet og idéforladt actionkomedie med Jackie Chan.

Lynkineseren Jackie Chans flirt med Hollywood har efterhånden udviklet sig til et dødt og langtrukkent ægteskab. Det startede ellers godt med de underholdende Rush Hour-film, men siden hen er det blot blevet til en række unødvendige og fladpandede film. ”The Tuxedo” er endnu en, men denne gang er bunden altså nået.

En tåbelig og rodet fortalt historie spænder konstant ben for sig selv, og der er absolut ingen sammenhæng at spore i dette forjagede sjusk. Sjældent har noget så primitivt været så anstrengende. Det er simpelthen så amatøragtigt sat sammen, at man mistænker filmens bagmænd for at være halvidioter.

Ikke engang et par underholdende slagsmål er at finde. Dem der er, imponerer ikke, og rent kamerateknisk opnås intet, snarere tværtimod. Timingen er ualmindelig dårlig, og den overgearede kameraføring ødelægger enhver mulighed for at underholde.

De dårlige replikker er næsten lige så uudholdelige som en irriterende Jennifer Love Hewitt, og så må Jackie Chan altså snart få taget de engelsklektioner, før der helt går ”Arnold” i den med de oneliners.

Det eneste imponerende ved ”The Tuxedo” er, at på trods af at både handling og underholdning er minimal, så lykkedes det alligevel for den at efterlade en med dundrende hovedpine. Hold jer for guds skyld væk fra dette bras.
The Tuxedo