Så drenge, nu er den set!

1.0
Nu har jeg også set denne film, selvfølgelig uden at betale for den, da min kære brormand fik den lejet med sine venner, (Hvad tænkte han dog på?) og jeg fik også lov til at være med, og man kunne nu ikke sige nej til en gratis film. Anacondas er en ægte bundskraber, som forventet, hvor absolut intet fungerer. Hverken skuespillet eller scenerne. Men det var nu alligevel sjovt at se en lortefilm, hvor vi grinede det mest af tiden over de pinligheder filmen kom med. Slangerne er noget af det mest pinlige jeg længe har set. De er også ringe lavet.

Denne her efterfølger er næsten identisk med den første, blot at denne her kommer med en lam forklaring på, hvordan slanger bliver større og mere farlige. Ufatteligt at Hollywood kan synke så lavt, og endda tjene penge på det?? Ja, det er skam sandt nok, at denne film fik overskud og dermed tjente sig ind. Og her beviser Hollywood endnu engang, at de er langt bedre til at sælge deres produkter end til at lave dem. Hvordan fanden bærer de sig ad?? Hvordan sælger man lort?? Ja, det er et godt spørgsmål, og det kan kun Hollywood gør.

Anacondas fås desværre ikke dårligere. Det hele er så uoriginalt og plat, at Blockbuster egentlig burde give denne film gratis til sine kunder. Hvis du søger underholdning, så kunne denne MÅSKE give pote, men det tvivler jeg sku på, da man ligeså godt kan se/gense etteren. Se den engang når den kommer på tv eller lån den af vennerne, bare så længe du undgår at betale. Filmen egner sig bedst til en regnfuld aften, hvor det alligevel er umuligt at komme udendørs. En film man kan stene til. Denne film understreger blot, at man ikke skal spilde penge på hvad som helst. Stol på dine instinkter, og undgå denne film. Undgå at betale i hvert fald, men man kan nu sagtens more sig over denne film, så længe man ikke selv skal betale.

Burde have vundet for årets dårligste film.
Anacondas: Jagten på blod orkideen