feel the heat

6.0
Al Pacino, Robert De Niro og Val Kilmer er blot nogle af navnene i Michael Manns klassiske actionkrimi Heat. En stor fortælling med strømeren Hanna og forbryderen McAuley i centrum. De to mænd har en del tilfælles da de begge går 100% op i deres arbejde og det har kostet Hanna et par ægteskaber...Hele filmen følger Hannas fascinerende jagt på McAuley der skal vise sig at blive sværere end han troede.

Pacino leverer sin præstation en smule overspillet (men det kan man sagtens se gennem fingre med, da det bidrager med en smule humor. Man kan lede Hanna hen til politiudgaven af Antonio Montana i Scarface, som Pacino også spillede.
De Niro er herlig som iskold, proffesionel tyv, der aldrig overskrider en tidsplan og som har problemer med sit følelsesliv. Til sidst kommer Val Kilmer som McAuleys temperamentsfulde ven, partner og snigskytter Chris Sherellis.

Filmen går aldrig, på trods af sin spilletid hen og bliver kedelig og triviel... Godt nok er historien en kliche, men filmen serveres med en lækker billedside og sprød lyd og fremragende skuespil, så læn dig tilbage og nyd den største krimi i nyere tid
Heat