©Herligt persongalleri©

4.0
Efter min mening en af Oliver Stone´s bedre. Det er rart at se ham diske op med et emne, som ikke er lige så "tungt", som man er vant til fra hans side.

Her er det blevet til en lille off-beat film med de sædvanlig Stone trademarks, såsom klipningen. Indimellem kan det dog virke forstyrrende og formålsløst i modsætning til f.eks. "Natural Born Killers", hvor der var en mening med galskaben. Her er det til tider unødvendigt og virker som om, at det bare er for at vise sig. Han har ihvertfald benyttet sig meget af de samme elementer siden "The Doors" og især "Natural...".
Det er dog ikke nok til at ødelægge denne lille skæve filmoplevelse.

Penn havner i en lille flække, som udfra indbyggerne må betegnes som "hell on earth". Sjældent har man set en flok så belastende "mennesker" samlet på ét sted.
Filmen har en forrygende cast og helt ned til statisterne (som f.eks. Liv Tyler, som spiller passageren på stationen) er der genkendelige ansigter.

Sean Penn er som sædvanlig god, Jennifer Lopez viser at hun trods alt kan spille skuespil og være sexet på samme tid, Phoenix & Danes er hylende grinagtige som byens skøre par, Nolte, Boothe og Voight viser at de er garvede mænd indenfor deres fag og så er vi nået frem til filmens højdepunkt, nemlig Billy Bob Thornton, som er sublim i rollen som den dumme hilbilly tankpasser. Aldrig har en person været mere belastende på film (Griner).

Der er meget delte meninger om denne film, men den har formået at fænge mig mere end andre af slagsen (som f.eks. Red Rock Vest) og jeg morede mig også gevaldigt flere gange under denne film.

Selvom Sean Penn er Mr. Fuck-up i denne film, så skal man have et koldt hjerte, for ikke at få lidt medlidenhed med ham i hans møde med denne lille flække. Jeg er personligt ikke helt enig med ham, når han et par gange i løbet af filmen siger til sig selv: "You´re still lucky", men det er altid godt at være optimist.
U-Turn