©Sindssyge Cage©

5.0
Cage bliver bidt af en flagermus og er overbevist om, at han langsomt er ved at blive til en vampyr, men er han nu også det?

Hvis man snakker kult film i min omgangskreds, så vil denne film altid blive nævnt.

Det skyldes især Cage´s komi-tragiske præstation, som efter min mening er en af hans bedste i sin karriere. Filmen er desværre meget overset. Måske hænger det sammen med, at selvom Cage´s præstation indimellem får smilebåndet til at brække over, så er det stadig en ret dyster film og ikke en rendyrket komedie.
Tværtimod er filmen også et indblik i en mand på vej udover afgrunden.

Hvis man vil se en skuespiller udøve "method-acting", så har man her en perfekt mulighed. Dette er også filmen med den famøse scene, hvor Cage spiser en Karkelak - for real!
Instruktøren havde ellers været så elskværdig at tilbyde at lave en kunstig en (af f.eks. chokolade), men Cage insisterede på, at det SKULLE være en rigtig karkelak, da det ville få scenen til at virke mere ægte og det kan han selvfølgelig have ret i. *GG*

Dette er en af mine yndlingsfilm med Cage og selvom mange måske vil finde ham overgearet, så passer det perfekt til denne rolle og jeg har sjældent grint så meget, som når Cage render rundt i gaderne og tror, at han er en vampyr.

(Tak til Scope for at have taget anmodningen op og tilføjet denne film).
Hvem har taget mine tænder