©Udmærket afbræk for Travolta©

3.0
Jeg så denne film i biffen i sin tid og den var et dejligt afbræk fra Travolta´s roller i film som f.eks. "Det er mig der snakker" på det tidspunkt.
Det eneste der ødelagde oplevelsen en smule, var den psykopat som sad foran mig og kastede popcorn omkring sig som "The Cookie Monster" og TRE gange var ude og købe flere popcorn. Måske var årsagen, at halvdelen af dem lå på gulvet, da han tilsyneladende havde svært ved at ramme munden. Nå det var en lille sidebemærkning. tilbage til filmen.

I modsætning til så mange andre af Travolta´s roller er ham mere en ordinær fyr i denne film og han er ikke Mr. Cool i de situationer han kommer ud for i denne film, men handler som de fleste af os ville.

Ikke det helt store action brag (Der er lagt mere vægt på handlingen og forholdet mellem Travolta og drengen), men en udmærket lille film.

Det er rigtigt, at filmen´s look er anderledes end andre film (lidt i stil med "Punisher") og lidt dokumentaragtigt (om de har brugt et "mindre" kamera eller en speciel linse til den her, skal jeg ikke gøre mig klog på), men det får filmen til at fremstå mere realistisk.

Sjovt at den oprindeligt var lavet til tv i USA, da den var oppe i biffen herhjemme, men jeg fik ikke indtrykket af, at den var lavet til tv.

Benjamin Bratt ses iøvrigt i rollen som den "slick" narkohandler.
En mand går amok